PADI ReActivate - oppfriskning

Din PADI-sertifisering utløper aldri. Men hvis du ikke har dykket på en stund, er det bedre å være godt forberedt enn å risikere problemer fordi du glemmer noe viktig.

Dykkesentra og dykkerklubber over hele verden er også veldig glade i å se at du har et aktivt sertifikat. Da blir de tryggere på å ta deg med på tur.

Ett års gratis medlemskap i Sandefjord Dykkerklubb

Når du går kurs hos oss får du inkludert medlemskap i Sandefjord Dykkerklubb det første året. Dette er den aller beste måten å komme raskt inn i miljøet på. Du får blitt med på turer som passer ditt ferdighetsnivå. Turene for medlemmer koster nesten ingen ting. Du får også tilgang til å låne/leie utstyr. Det er utrolig praktisk i begynnelsen når du foreløpig ikke vet helt hva som er lurt å anskaffe selv.

Hvem passer dette kurset for?

Du må være fylt 10 år, og ha et dykkesertifikat som viser at du har minst har grunnkurs (minimum 4 kursdykk i åpent vann). Sertifikatet ditt behøver ikke være fra PADI. Det kan like gjerne være et sertifikat fra SSI, SDI, CMAS, NAUI, BSAC eller andre.

Må jeg ha eget utstyr, eller er det inkludert i kursprisen?

Det utstyret du ikke har selv kan du leie av oss. Det kan jo være at du har utstyr, men at det ikke har vært på service på lang tid. Da bør du benytte sjansen til å leie av oss.

Det kan jo være at du ikke finner ABC-utstyret (maske, snorkel, svømmeføtter) Det er personlig utstyr som du selv må ha. Vi hjelper deg til å finne det som passer for deg. Bruk gjerne Sandefjords lokale leverandør av apparat- og fridykkerutstyr, Dykkesport.no. Som kurselev får du spesialpriser.

Hvordan er kurset lagt opp?

Kurset er lagt opp i to moduler. Den ene er oppfriskning av prinsipper og dykketeoretisk kunnskap. Dette foregår som eLæring. I den andre delen av kurset praktiserer vi. Dette foregår ved at vi enten arrangerer to egne dykk for dere på oppfriskningskurset eller det blir som en del av én eller to turer med Sandefjord Dykkerklubb.

Tidspunkt, oppdeling, varighet og andre detaljer blir vi enige om. Det skal passe din tidsplan.

Hva koster kurset?

Totalpris 1.680,-

  • Praktisk del av kurset kr. 990,-
  • eLæring kr. 690,-

Kursavgiften betales innen første kursdag. Du bestiller dykketeorien her. 

eLæring kr. 690,-

Totalpris kr. 1.680,-

Hos legen!

Dykking krever et minimumsnivå for helse. Kroniske helsemessige forhold, visse medisiner og/eller nylig operasjon kan gjøre at du bør ha en skriftlig godkjenning fra en lege før du dykker.

I dette skjemaet har du en egenerklæring. Hvis du svarer ja på noen av spørsmålene bør du ta en tur til fastlegen din. Ta en utskrift av dette skjemaet med deg til legetimen. Skjemaet tar du med til første dykketime enten det bare er din egen vurdering som er foretatt eller at erklæringen er vurdert og signert av lege.