PADI Bubblemaker

PADI Bubblemaker er så morsom som det høres ut. Dette er kurset for de aller minste. En fantastisk gave til barn fra og med 8 til og med 10 år. Alt foregår i basseng på maksimalt 2 meters dyp. Elevene låner fullt utstyr.

Det er en forutsetning at en voksen i barnets familie eller omgang selv er dykker. Hvis ikke forblir Bubblemaker en morsom engangsaktivitet uten perspektiv på videre oppfølging.

Ingen ledige plasser denne våren

Elevene får en flott og motiverende pakke som inneholder Bubblemaker håndkle, sertifikat, loggbok og litt andre saker. Veldig artig å ha for den nye Bubblemakeren.

Hvordan er kurset lagt opp?

Bubblemaker-kurset varer i én til to timer i Sandefjord svømmehall. Vi forklarer elevene hva vi skal gjøre, og hvordan vi gjør det på enkle måter. Vi ser på utstyr sammen og passer på at bubblemaker’ne forstår de nødvendige basistingene. Vi dykker forsiktig ned til 1,7 meter (Bubblemaker har maksgrense på 2 meter), og svømmer rundt. Vi bruker masse tid på å bli trygge i vannet, og på å finne den rette vannfølelsen. PADI Bubblemaker gir en super åpning for senere å gå til  PADI Junior Open Water Diver-sertifisering.

Hva koster kurset?

PADI Bubblemaker koster kr. 600,-. Dette inkluderer kurspakke, kurs og lån av alt utstyr inkl. ABC-utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter).

Hva med utstyr?

Alt du trenger av utstyr passer vi på at du får låne. Det eneste du må ta med selv er badetøy.

Hos legen!

Dette er en egenerklæring for elevens helse. Du behøver ikke leges godkjenning ved mindre du må svare «JA» på ett eller flere av spørsmålene. Ta med utfylt skjema til bassengtimen.