Velkomment til en verden under vann!

Tenk deg å kunne puste under vann, og ha nok av tid til å utforske kriker og kroker av unike undervannsverdener. Når du tar grunnkurs i dykking får du kunnskapen du trenger for å dra ut på spennende undervannseventyr på en trygg og sikker måte. Meld deg på kurs.

Vi tilbyr morsom, trygg og spennende introduksjon til undervannsverdenen på alle nivåer. Bli med oss på reisen, og realiser drømmer, og oppdag nye!

Grunnkurs med trening ned til 18 meter. Du må være fylt 13 år. Kurset kan tas fra fylte 10 år for elever med spesielle ferdigheter og erfaring.

Videregående kurs med trening ned til 30 meter. Du kan ta dette kurset rett etter grunnkurs, men vi anbefaler å få minst 10 selvstendige dykk først.

Flott introduksjon til undervannslivet! Du får innføring i de viktigste prinsippene, og får prøve dykking i bassenget med fullt utstyr ned til 4 meter. Du er hele tiden under kyndig oppsyn av instruktør. Veldig gøy!

Grunnkurs for barn fra og med 10 til og med 14 år. Trening ned til 12 meter når du er 10 eller 11 år. 18 meter for deg på 13 of 14 år. 

PADI Bubblemaker er så morsom som det høres ut. Dette er kurset for de aller minste. En fantastisk gave til barn fra og med 8 til og med 10 år. Alt foregår i basseng på maksimalt 2 meters dyp.

Dette er det mest populære emnekurset vi har. Det er ikke så rart, for PADI NITROX Diver gir deg frihet og nye miligheter – lengre bunntid og kortere overflateintervall!

Dette vil endre måten du dykker på! Du får en holdning til sikkerhet som vil gaven deg selv og alle du dykker med. Og … det er seriøst moro!

Din PADI-sertifisering utløper aldri. Men hvis du ikke har dykket på en stund, er det bedre å være godt forberedt enn å risikere problemer fordi du glemmer noe viktig.

En PADI Aware Dive Against Debris Diver tar en aktiv rolle i å bedre det marine miljøet gjennom å bidra gjennom «Citizen Science»-program. 

Hva betyr det å være dykker?

Til forskjell fra en fridykker (snorkler) driver en dykker med undervannsaktivitet med luft fra en tank man har festet i en vest bak på ryggen. Du har masse tid i et element som byr på vakre opplevelser, spennende opplevelser og lærerike opplevelser. Dykking er terapi og glede! En annen herlig ting ved dykking er miljøet. Vi bryr oss! Selv om du må passe på eget utstyr og atferd, så er vi sammen. Ingen dykker noen gang alene, og du har dykkepartner («buddy») ved din side hele tiden.

Hvem kan ta dykkelappen?

Dykking er et hav av aktiviteter på forskjellige nivå. Hvis du er nysgjerrig på dykking, men aldri har prøvd – bli med på vårt PADI Discover Scuba Diving under trygge omgivelser i Sandefjord svømmehall. Det er gøy! Har du barn mellom 8 og 10 år, så er PADI Bubblemaker (2 meter) en perfekt introduksjon for dem. Hvis de er litt eldre – mellom 10 og 14 blir de med på PADI Open Water Diver Junior (12 meter). Hvis du ønsker deg ferdigheter til å ta et dykk i ny og ne på ferie – et sertifikat som gjør at du får leid utstyr og blitt med i båten – da er PADI Open Water Diver (18 meter) perfekt. Det er også det kurset du bygger på hvis du ønsker å ta videreutdanne deg. Hvis du er litt nysgjerrig på hva som er lenger ned, så er PADI Advanced Open Water Diver (30 meter) det rette.

Hos legen!

For alle type dykking er det viktig at du er sikker på egen helse. Dykking er ikke farlig, men det er noen helsemessige faktorer en skal være oppmerksom på. Derfor må du ta en legesjekk for dykking hos din fastlege. Her finner du egenerklæring og materiale som legen skal bruke. For PADI Discover Scuba Diving er bare egenerklæringen nødvendig.
Ta en utskrift av dette skjemaet med deg til legetimen. Skjemaet består av én del egenevaluering og én del der legen konkluderer. Ta med utfylt skjema med legens signatur til første bassengtime.
 
Hvis din lege er usikker på hva denne sjekken omfatter så kan du gi denne til legen.