PADI Discover Scuba Diving - prøv dykking!

Har du ikke brukt dykkemaske før? Har du snorklet, men har lyst til å prøve dykking med flasker? Da skal du bli med oss på «Prøv dykking» i Sandefjord svømmehall. Pris kr. 500,-. Tirsdager i oddetallsuker fra 17:30-19:00 og én lørdag i måneden fra 15:00. Nedre aldersgrense er 13 år.

Discover Scuba Diving er slutt for denne våren. Nye DSD kommer fra september. Påmelding fra 31. august.

På sikker og risikofri måte gir vi deg den spennende opplevelsen av å puste under vann for første gang!

Når du er med på prøvedykking lærer du deg noen enkle regler som er grunnleggende for all dykking. Våre Instruktører forklarer deg hvordan øvelsene skal utføres, og du er straks igang med å dykke i bassenget med instruktøren som ledsager.

Når du har deltatt på PADI Discover Scuba Diving har du gjort unna de første øvelsene på dykkesertifikatet PADI Open Water Diver. Hvis du går dette kurset etter prøvedykkingen får du både godkjent øvelser og du får kreditert prisen for PADI Discover Scuba Diving.

Meld deg på prøvedykking idag!

Prøv dykking skjer i parallell med Sandefjord Dykkerklubbs trening i apparatdykking, fridykking og undervannsrugby. Du kan prøve alt dette andre også.

Før du kommer på prøvedykk fyller du ut erklæring om egen helse. Trykk her for skjemaet. Må du svare «JA» på noen av spørsmålene må dette bli godkjent av din fastlege. Dette er for å ivareta din sikkerhet!

Velkommen!