Samarbeidspartnere

Disse dykkestedene og turarrangørene går vi gode for!

Gjennom årene har vi dykket noen steder rundt i verden. På denne siden har vi samlet noen av de dykkearrangørene vi går skikkelig gode for. Hvis du skal til Spania, til Hellas, til Thailand … ta kontakt med én av disse dykkesentraene. De skuffer ikke!

Dive into LifeDet er ingenting vi verdsetter mer enn innsidetips når det gjelder å velge neste dykkermål. Og det er nettopp derfor Dive into Life deler våre dykkereiser med leserne, og inspirerer til å oppdage nye steder. Bloggen til Dive into Life en perfekt informasjonskilde for dykkere som planlegger neste ferie.Kjærlighet til tropisk dykking, sterke cocktailer og eksotisk mat er elementer i jakten på de beste luksusdykkestedene der du kan oppleve imponerende dykking, spabehandlinger og nyte strandlivet i én og samme pakke.

Sandefjord Dykkerklubb: Bli med Sandefjord Dykkerklubb på turer i Vestfold-skjærgården. Nærmere 100 flotte dykkesteder – en kort båttur fra Sandefjord. Klubben dykker hele året, og fra 1. mai til 30. september går det faste turer hver onsdag kveld og søndag.

Nord & Ne (tidligere Saltstraumen DykkeCamp): Kanskje ett av verdens mest spektakulære dykkemål ligger rett ved Bodø – Saltstraumen. Dykkecampen er et veldrevet dykkesenter med alt tilgjengelig utstyr. Hytter til leie i umiddelbar nærhet til vannet, og ikke minst – ekstremt profesjonelle dykkeledere. Det må til, for Saltstraumen er ikke et sted du dykker på egenhånd!

Aquatic Scuba Diving Club: I Efimia på Kefalonia er et profesjonelt dykkesenter og dykkeskole med flere båter og eget trykkammer. Vi har mange års relasjon til dem, og de er eksperter i å finne nye og spennende dykkemål – flyvrak, ubåter, ferskvannsgrotter og saltvannsgrotter.

Lepia Dive Centre: Ligger i Lindos på Rhodos. Dette er øyas kanskje vakreste område, og det gjelder også under vann. Spennende dykkesteder i umiddelbar nærhet, og tilbud på et svært profesjonelt drevet dykkesenter. Tilbudet er rikt på både utdanning og turer. Ikke gå glipp av dette når du besøker Rhodos – om du så må kjøre bil en halvtime 👌

Fiskardo Divers: Ligger på nordspissen av Kefalonia. Dette er ett av Hellas’ mest historisk aktive vulkanske områder, og byr på vanvittig mange spennende dykk i grotter, kløfter og cannyons. Et lite, vennlig og veldig veldrevet dykkesenter midt i havna i Firkardo.

OasiSub: Ligger på kanskje den vakreste øya i Ionene – Paxsos. I byen Lakka, på nordspissen av øya ligger dykkesenteret. Dette er et dykkesenter med erfarne folk som gir deg akkurat den dykkeopplevelsen du ønsker – enten det er kurs og opplæring eller spektakulær grottedykking.

Atlantis Diving Centre: Profesjonelt senter på GOZO, med alle fasiliteter. Mange overnattingsmuligheter og transporttjenester fra/til flyplassen. God kapasitet – også for større grupper. Dykking er best på Gozo, og Atlantis tilbyr båtdykk også . Det er ikke så vanlig på Malta/Gozo.

Prodivers Kuredu, Maldives: Svært veldrevet dykkesenter under tysk management. Flotte båter og god service. Kjenner dykkesitene fantastisk godt, og arrangerer lengre turer til andre atoller. 20 dykk – og Prodivers tar deg ikke to ganger til samme sted.

Rasdhoo Divers, Maldives: På Kuramathi ligger husrevet rett utenfor dykkesenteret. Vakkert og tilgjengelig. Én av de heftigste opplevelsene er Rasdhoo Express – strømdykk i godt over 5 knop! Senteret er under engelsk-australsk management. Kuramathi er en stor øy med godt tilbud for en herlig dykkeferie.

Punta Amanay: Veldrevet dykkesenter i Corralejo på Fuerteventura. Fantastisk spennende kyst- og bluewater dykking med tilgang på pelagisk marint liv.

Husk at for å dykke i Spania må du kunne fremvise legeattest for dykking som ikke er eldre enn to år!

Safari Diving: Sentralt plassert i Puerto del Carmen på Lanzarote. Safari ligger rett på stranden, og mange av dykkene går rett ut fra dykkesenteret. Profesjonelt og hyggelig.

Husk at for å dykke i Spania må du kunne fremvise legeattest for dykking som ikke er eldre enn to år!

Let’s Go DIVING: Et lite, veldrevet og personlig dykkesenter på sørsiden av Gran Canaria, i Maspalomas. Men du behøver ikke bo der, for senteret henter deg hvor enn du måtte bo. Den største fordelen med Let’s Go DIVING er at de er eneste senter med solid 44 skrogbåt. Alle andre bruker RIB.

Husk at for å dykke i Spania må du kunne fremvise legeattest for dykking som ikke er eldre enn to år!

Sea Serpent Fleet: Profesjonell og svært komfortabel liveaboard-operatør som kjenner de beste sitene både i norlig rute og sørlig ned til Daedalus Reef og St.John’s. Svært erfarne guider.

Emperor Divers: Base i Sharm El Sheikh, men kjører på alle nordruter. Velorganisert og solide båter. Flotte turer for vrakdykking.

King Snerfo Fleet: Base i Sharm El Sheikh. Gode på de nordlige rutene mellom Hurgada og Sharm og Ras Mohammed og Sinai.

Scuba Iguana, Santa Cruz, Galapagos: Lokalisert midt i Santa Cruz. Solide og komfortable båter. Velorganiserte turer til alle Galapagos’ fantastiske undervannsopplevelser.

ProDive Cairns: Profesjonell og svært komfortabel liveaboard-operatør som kjenner barriererevets aller beste dykkesteder. Tilbyr turer i alle kategorier. Fantastisk mat og engasjert mannskap!

Lanta Diver: Hvis du er i Krabi på vestkysten av Thailand er dette én av de virkelig profesjonelle dykkeoperatørene i området. Flotte turer, profesjonell stab. 

Island Divers: Koh Phi Phi er et fantastisk utgangspunkt for masse flotte dykkeopplevelser – særlig egnet for dagsturer. Island Divers er et profesjonelt dykkesenter med gode tilbud.