Dive into LifeDet er ingenting vi verdsetter mer enn innsidetips når det gjelder å velge neste dykkermål. Og det er nettopp derfor Dive into Life deler våre dykkereiser med leserne, og inspirerer til å oppdage nye steder. Bloggen til Dive into Life en perfekt informasjonskilde for dykkere som planlegger neste ferie.Kjærlighet til tropisk dykking, sterke cocktailer og eksotisk mat er elementer i jakten på de beste luksusdykkestedene der du kan oppleve imponerende dykking, spabehandlinger og nyte strandlivet i én og samme pakke.

Sandefjord Dykkerklubb: Bli med Sandefjord Dykkerklubb på turer i Vestfold-skjærgården. Nærmere 100 flotte dykkesteder – en kort båttur fra Sandefjord. Klubben dykker hele året, og fra 1. mai til 30. september går det faste turer hver onsdag kveld og søndag.

Nord & Ne (tidligere Saltstraumen DykkeCamp): Kanskje ett av verdens mest spektakulære dykkemål ligger rett ved Bodø – Saltstraumen. Dykkecampen er et veldrevet dykkesenter med alt tilgjengelig utstyr. Hytter til leie i umiddelbar nærhet til vannet, og ikke minst – ekstremt profesjonelle dykkeledere. Det må til, for Saltstraumen er ikke et sted du dykker på egenhånd!

Aquatic Scuba Diving Club: I Efimia på Kefalonia er et profesjonelt dykkesenter og dykkeskole med flere båter og eget trykkammer. Vi har mange års relasjon til dem, og de er eksperter i å finne nye og spennende dykkemål – flyvrak, ubåter, ferskvannsgrotter og saltvannsgrotter.

Lepia Dive Centre: Ligger i Lindos på Rhodos. Dette er øyas kanskje vakreste område, og det gjelder også under vann. Spennende dykkesteder i umiddelbar nærhet, og tilbud på et svært profesjonelt drevet dykkesenter. Tilbudet er rikt på både utdanning og turer. Ikke gå glipp av dette når du besøker Rhodos – om du så må kjøre bil en halvtime 👌

Fiskardo Divers: Ligger på nordspissen av Kefalonia. Dette er ett av Hellas’ mest historisk aktive vulkanske områder, og byr på vanvittig mange spennende dykk i grotter, kløfter og cannyons. Et lite, vennlig og veldig veldrevet dykkesenter midt i havna i Firkardo.

Punta Amanay: Veldrevet dykkesenter i Corralejo på Fuerteventura. Fantastisk spennende kyst- og bluewater dykking med tilgang på pelagisk marint liv.

Husk at for å dykke i Spania må du kunne fremvise legeattest for dykking som ikke er eldre enn to år!

ProDive Cairns: Profesjonell og svært komfortabel liveaboard-operatør som kjenner barriererevets aller beste dykkesteder. Tilbyr turer i alle kategorier. Fantastisk mat og engasjert mannskap!

Lanta Diver: Hvis du er i Krabi på vestkysten av Thailand er dette én av de virkelig profesjonelle dykkeoperatørene i området. Flotte turer, profesjonell stab. 

Island Divers: Koh Phi Phi er et fantastisk utgangspunkt for masse flotte dykkeopplevelser – særlig egnet for dagsturer. Island Divers er et profesjonelt dykkesenter med gode tilbud.

post@sandefjorddykkeskole.no

Kontakt oss

Personvern

Kjøpsvilkår

Refusjon

Sandefjord Dykkeskole©, alle rettigheter reservert.

Rådhusgata 11, 3211 SANDEFJORD