Om oss

Om Sandefjord Dykkeskole

Gunnar Horn, Daglig leder

Dykkeskolen ble etablert i 2009, og har siden da introdusert undervannsverden for mange dykkere. De siste årene har aktiviteten økt, og vi har bygget ut kapasiteten i takt med dette.

Vi utdanner dykkere i både PADI og CMAS. PADI brukes til dykkesertifikatene. Dette er fordi PADI er verdens ledende utdanningssystem for fritidsykkere. Ta med deg PADI-sertifikatet verden rundt, og alle kjenner det igjen. For fridykkekursene bruker vi CMAS. Grunnen til det er at dette er tett koblet til Norges Dykkeforbund og Norges Idrettsforbund. Hvis du vil gjøre konkurranseidrett ut av fridykkingen er denne koblingen en stor fordel.

Vi jobber primært lokalt, men påtar oss skoleoppdrag andre steder i landet hvis klubber eller andre sammenslutninger mangler skolemuligheter.

Dykkeskolen samarbeider tett med Sandefjord Dykkerklubb. Dette gir deg som nyutdannet en perfekt overgang fra kurs til et åpent, aktivt og inkluderende dykkemiljø der sikkerhet og opplevelser står i sentrum. Som nyutdannet hos oss, får du ett års kostnadsfritt medlemskap i Sandefjord Dykkerklubb.

Dykkeskolen er opptatt av å bevare og vise respekt for alt marint liv. Derfor utøver vi vår aktivitet i god relasjon til Sandefjord Dykkerklubbs marinmiljøsatsing – «Fjorden».

Kunnskap gir glede. Kunnskap gir forståelse. Bli dykker, og vær med på å ta vare på vårt marine miljø.

PADI Logo
Norges Dykkeforbund
SDK logo