Dykkeskolen ble etablert i 2009, og har siden da introdusert undervannsverden for mange dykkere. De siste årene har aktiviteten økt, og vi har bygget ut kapasiteten i takt med dette.


Vi har valgt å utdanne dykkere i CMAS. Dette er et internasjonalt anerkjent utdanningsopplegg, og en av fordelene er at systemet er underlagt Norges Idrettsforbund/Norges Dykkeforbund. Det borger for kvalitet og sikkerhet – og ikke minst gir det deg som elev en utdanning som kostnadsmessig er kraftig subsidiert.


Vi jobber primært lokalt, men påtar oss skoleoppdrag andre steder i landet hvis klubber eller andre sammenslutninger mangler skolemuligheter.


Dykkeskolen samarbeider tett med Sandefjord Dykkerklubb. Dette gir deg som nyutdannet en perfekt overgang fra kurs til et åpent, aktivt og inkluderende dykkemiljø der sikkerhet og opplevelser står i sentrum. Som nyutdannet hos oss, får du ett års kostnadsfritt medlemskap i Sandefjord Dykkerklubb.

Dykkeskolen er opptatt av å bevare og vise respekt for alt marint liv. Derfor utøver vi vår aktivitet i god relasjon til Sandefjord Dykkerklubbs marinmiljøsatsing – «Fjorden».

Kunnskap gir glede. Kunnskap gir forståelse. Bli dykker, og vær med på å ta vare på vårt marine miljø.

Norges Dykkeforbund
SDK logo

post@sandefjorddykkeskole.no

Kontakt oss

Personvern

Kjøpsvilkår

Refusjon

Sandefjord Dykkeskole©, alle rettigheter reservert.

Rådhusgata 11, 3211 SANDEFJORD