Grunnkurs i fridykking

Started on 17. juni 2021
Ta grunnkurs i fridykking, og opplev fantastiske undervannsverdener med snorkel og dykkemaske! Meld deg på sommerens kuleste kurs i Sandefjord:

Hva betyr det å være fridykker? 

En fridykker driver med undervannssvømming der utstyret består av blant annet dykkermaske, svømmeføtter, snorkel og blybelte. Til forskjell fra apparatdykkere, bruker ikke fridykkere lufttank.

Hvorfor bør man melde seg på Sandefjord Dykkeskoles CMAS-kurs i fridykking? 

Grunnkurset i fridykking skal gjøre deg til en trygg og selvstendig fridykker, som behersker forholdene i nordiske farvann. Kurset vektlegger trygg og organisert fridykking. 

Hvem kan melde seg på fridykkekurs? 

Alle over syv år kan ta dette kurset, og det passer ideelt for grupper eller familier der alder og ambisjoner varierer. Du får internasjonalt CMAS* fridykkesertifikat. 

Hva koster kurset?

Kurset koster kr. 990,-. Når du har meldt deg på kurs, får du tilsendt faktura på e-post og boken kommer i posten, og er inkludert i prisen.

Må jeg kjøpe eget utstyr, eller er det inkludert i kursprisen? 

Du trenger dykkemaske, snorkel og svømmeføtter. Dette kalles ABC-utstyr. Hvis du har dette selv allerede, så bruker du det. Hvis du ikke har dette, så kan du låne av oss under kurset. Du kan også få kjøpt ABC-utstyr hos Sandefjords lokale leverandør av apparat- og fridykkerutstyr, Dykkeshopen.  

Hvordan er kurset lagt opp? 

Den praktiske delen av kurset varer bare én dag (5 timer) i Sandefjord svømmehall. Det finnes noen enkle teoretiske prinsipper for fridykking. For kursdeltakere under 14 tar vi dette muntlig innimellom øvelsene i bassenget. For deg over 16 streamer du noen informasjonsfilmer. Disse får du tilgang til via Facebook.

Hvilke øvelser skal vi gjennom?

Vi skal ha litt svømmetrening – blant annet svømme 100 meter. Vi skal trene på å svømme og plutselig dykke ned til bunnen (1,7 meter). Vi skal trene på å svømme under vann. Vi skal trene på å hente ting på bunnen, og vi skal trene på ilandføring av sliten dykker. Veldig morsomt, og du trenger ikke være redd for å ikke klare det 👌

Vi gleder oss til å se deg på kurs! 

Kontakt oss

Frakt

Retur

Personvern

Kjøpsvilkår

Produktomtaler

Slette konto

DYKKESHOPEN HORN, Orgnr: 993 926 264 MVA, kundeservice@dykkeshopen.no