Fridykking

Started on 17. juni 2021
Ta fridykkelappen, og opplev fantastiske undervannsverdener med snorkel og dykkemaske! Meld deg på sommerens kuleste kurs i Sandefjord:

Hva betyr det å være fridykker? 

En fridykker driver med undervannssvømming der utstyret består av blant annet dykkermaske, svømmeføtter, snorkel og blybelte. Til forskjell fra apparatdykkere, bruker ikke fridykkere lufttank.

Hvorfor bør man melde seg på Sandefjord Dykkeskoles CMAS-kurs i fridykking? 

Kurset i fridykking skal gjøre deg til en trygg og selvstendig fridykker, som behersker forholdene i nordiske farvann. Kurset vektlegger trygg og organisert fridykking. 

Hvem kan melde seg på fridykkekurs? 

Alle over syv år kan ta CMAS* fridykkesertifikat. 

Hva koster kurset?

Kurset koster kr. 1.990,-. Når du har meldt deg på kurs, får du tilsendt en faktura på e-post.  

Må jeg kjøpe eget utstyr, eller er det inkludert i kursprisen? 

Du må kjøpe maske, snorkel og svømmeføtter før kursstart. Bruk gjerne Sandefjords lokale leverandør av apparat- og fridykkerutstyr, Dykkershopen.  

Hvordan er kurset lagt opp? 

Kurset går over to dager i Sandefjord svømmehall, og består av en blanding av teori og praksis. Før du kan begynne den praktiske delen av kurset, må du gjennom teori. Teoriundervisningen er på minimum åtte timer, og avsluttes med en enkel teoriprøve. Denne prøven kan man ta muntlig eller skriftlig. Kurset avsluttes med praktiske prøver.  

I løpet av disse to dagene vil du blant annet bli kjent med fridykkerutstyret ditt, lære gode sikkerhetsrutiner og gjennomføre mestringsøvelser som for eksempel å dykke ned til bunnen av bassenget (4 meter) og tømme maska under vann. 

Hele kurset ledes av dyktige instruktører som skal gi deg nye utfordringer i trygge forhold. Når du har bestått kurset, vil du motta et dykkesertifikat som er et internasjonalt godkjent CMAS* snorkel diver-sertifikat. 

Vi gleder oss til å se deg på kurs! 

post@sandefjorddykkeskole.no

Kontakt oss

Personvern

Kjøpsvilkår

Refusjon

Sandefjord Dykkeskole©, alle rettigheter reservert.

Rådhusgata 11, 3211 SANDEFJORD